Bijzondere buitenmomenten maakt u samen met familie en vrienden. Wij verbinden de natuur in al haar schoonheid en maken een plek voor u, om te leven, om te beleven en vooral om in te vertoeven. Daarbij verschilt elke tuin van de andere, die dynamiek maakt ons vak juíst uniek.

Als vakbekwame buitenmensen worden wij uitzonderlijk gelukkig van de vier jaargetijden. In onze ontwerpen componeren wij daarom met álle elementen uit de natuur. Wij doen ons werk dan ook met kwaliteit en plezier. Zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen vallen bij ons in goede aarde. Al onze werknemers zijn gediplomeerd Hovenier.

Met onze kennis planten we elke dag een zaadje, ook voor later. Om die reden zijn we dan ook een erkend leerbedrijf. We vinden het namelijk belangrijk dat kwaliteit voor de toekomst behouden blijft. Dat geldt, zo vinden wij, voor elke duurzame keuze. Zo houden we oog voor de natuur om ons heen.

Telkens leggen we onze diepgewortelde tuinziel en zaligheid in bijzondere creaties voor het buitenleven. Zo creëren wij een thuis. Want een tuin is een verlengstuk van u huis. Daar geniet u elke dag intens van!

Met groene groet!
Jonnie Michelbrink
Sinds 1989