ofyr1

De nieuwe manier van outdoor koken & grillen.

Ofyr is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kook toestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor de kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu een eitje bakt, groenten of een malse biefstuk grilt, de Ofyr ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Maar de Ofyr is natuurlijk ook een vuurschaal waar je gezellig een vuurtje in stookt zodat je in deze tijd van het jaar vanuit je luie stoel dit prachtig vormgegeven object kunt zien branden in de tuin! In het voorjaar geeft hij een heerlijke stralingswarmte waardoor men al weer snel buiten kan genieten van de eerste zonnestralen. Kortom, u heeft het hele jaar plezier van deze aankoop!

Ofyr heeft in een vogelvlucht Nederland veroverd en wellicht heeft u dit prachtig vormgegeven object al bij diverse top restaurants zien staan.