Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink

Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink - Oud TurnhoutHoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink heeft sinds zijn oprichting in 1989 een ruime ervaring opgebouwd in aanleg en onderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen.

Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk in regio De Kempen en aansluitend direct over de grens met België. U kunt bij ons bedrijf terecht voor een tuinontwerp, de complete tuinaanleg en voor het noodzakelijke tuinonderhoud.

Met ons team van vakbekwame medewerkers gaan we voor kwaliteit in ons werk en in de door ons te leveren producten zoals natuursteen, gebakken klinkers en hardhout. Al onze planten, bomen en struiken komen uitsluitend van gecertificeerde leveranciers.

Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink is aangesloten bij de Vakgroep Hoveniers.

Erkend leerbedrijf

Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink onderstreept het belang van jonge mensen die zich willen verbeteren in hun vak. Dit is de reden dat wij een erkend leerbedrijf zijn dat is aangesloten bij Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Zo kunnen wij mbo-studenten met hun praktijk begeleiden.
Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink - Oud Turnhout

Stagiaires

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die zich bij ons willen doorontwikkelen tot volwaardige hoveniers om zo samen met ons hun opleiding te behalen. Het hele jaar door is er bij ons plek voor een of meerdere stagiaires die een mbo of vmbo opleiding volgen. Zo krijgt de jeugd de kans om goed opgeleid te worden tot hovenier en praktijkervaring is daarbij zeer belangrijk. Het is voor ons ook een kans om scherp te blijven, met frisse en jonge werknemers over de vloer. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op!

Ons vakbekwame personeel