OFYR

Samen zijn rond een knisperend vuur om warmte, voedsel en vriendschap te delen. De ultieme gezelligheid in de tuin, dat is wat de OFYR met zich meebrengt.

In al zijn eenvoud is het een buiten kooktoestel wat veel meer brengt dan alleen heerlijk eten.

HET HELE JAAR DOOR

Alle OFYR kooktoestellen zijn gemaakt om in weersomstandigheden buiten te staan. De OFYR is gemaakt van Cortenstaal of zwart staal. Daarop een plaatstalen ring / kookplaat waarop u kunt koken.

Na het koken verandert de OFYR in een vuurkorf voor extra warmte en gezelligheid!

De OFYR kan nagenoeg onder iedere weersomstandigheden onafgedekt buiten blijven staan, maar is ook makkelijk verplaatsbaar vanwege het modulaire design dat uit drie delen bestaat. De OFYR is makkelijk schoon te houden en vereist nauwelijks onderhoud.

OFYR DEALER

Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink VOF is dealer van OFYR. Op onze bedrijfslocatie hebben we vele modellen en accessoires tentoongesteld.

Het is zelfs mogelijk om van uw OFYR kooktoestel  een volwaardige buitenkeuken te maken. Zo kunt u kiezen voor het OFYR Island, dat de OFYR voorziet van houtopslag, een werkblad en een houder voor specerijen en accessoires.

Of kiest u voor het Butcher Block of de handige Wood Storage?

Stel uw OFYR helemaal op maat samen!

Heeft u vragen of wilt u komen kijken naar alle OFYR modellen en accessoires, bel ons voor een afspraak om hier op locatie te komen kijken.